Bo naturnära runt Ullared!

Det är bara att välja: naturskönt, personligt, lantligt, bo på hästgård eller bo helt för dig själv - i tystnaden. Alternativen är många och på flera ställen går det att kombinera boendet i Ullared med olika aktiviteter och arrangemang.

 

Katrinebergs folkhögskola Vandrarhem

Boende i enkel eller dubbelrum. Gemensamhetsutrymmen  med kök, dusch och toalett. Sällskapsrum med TV och video. Priser: Vuxen 200 kr/bädd/natt. Barn 4-12 år 80kr/bädd/natt. Öppettider 28 juni – 8 aug 2010.

 
Katrinebergs folkhögskola Vandrarhem

Sandbolet

"Rum & Frukost" På andra våning har vi en lägenhet med 2 rum, kök och toa med dusch. Vi äter frukost med våra gäster. Man kan även hyra lägenheten med själv-hushåll.

 
Sandbolet

Skärbäcks Gård

Mitt i Åkulla bokskogars vackra natur hittar ni Skärbäcks Gård. Här kan ni välja på att bo i en av våra fyra stugor med härlig utsikt över Humsjön, allt för att ni ska trivas och kunna slappna av hos oss. Stugorna är givetvis utrustade med dusch och WC.

 
Skärbäcks Gård

Sotanäs Bed & Breakfast

Vi erbjuder er rum och frukost i ett nyrenoverat fristående hus på Sotanäs gård. Gården ligger nära sjön Fegen, 20 minuter öster om Ullared. Trakten är naturskön och erbjuder flera aktiviteter, så som fiske, skogspromenader, turridning, golf och paddling.

 
Sotanäs Bed & Breakfast

Trollgrottans B&B, Ullared

Bed and Breakfast på hästgård. Lantligt och naturskönt mitt i en levande gårdsmiljö.
Boende i 2 stugor + 1 lägenhet, alla fullt utrustade med kök, WC och dusch.
Dessutom 3 campingstugor med tillgång till gemensam WC och dusch.

 
Trollgrottans B&B, Ullared

Wismens Natur och Fiske

Vår nybyggda, fullt moderna stuga Ambjörns Lycka är 60 m2 med 6 bäddar och är utrustad med kök, kyl, frys, tv med boxer, dusch, wc, braskamin, altan, öppen spis och utemöbler.

 
Wismens Natur och Fiske

Äsphults Skogstrivsel

Vi kan erbjuder övernattning vid sjö i vårt skogstorp.

 
Äsphults Skogstrivsel

Ästad Gård

Vi på Ästad Gård erbjuder hemtrevligt och mysigt boende i en naturnära och avkopplande miljö. Vi har åtta olika boendealternativ, alltifrån övernattning i tält till vårt vackra hotell och kan välkomna ett hundrafemtiotal övernattande gäster.

 
Ästad Gård

Ätrans Turist

Här inkvarterar vi allt från den köpsugne konsumenten på väg till Ullared, till den store direktören på konferens. Husen är fräscha och här sover 8 personer gott. Det finns allt du behöver för självhushåll.

Unna dig att vakna utvilad med lungorna fulla av skogsluft.

 
Ätrans Turist

Örnatorpets Gästranch

Våra stugor är fräscha och mysigt inredda med det mesta man kan önska sig i ett hushåll. Den första stugan byggdes 2003 och vår allra senaste stuga var klar 2006. Alla stugorna och gårdslägenheten har egen toalett/dusch, grill och tv. Det finns även gemensam tvättmaskin om man känner för att tvätta under sin semester.   

Alla tre stugorna bildar en liten mysig stugby med tillräckligt mycket plats för privatliv. De ligger så belägna att ni kommer ha underbar kvällssol långt in på kvällen. Ni har utsikt över hagarna och våra hästar och om ni har tur kan ni även få se älgar som går ner till ån för att dricka.

 
Örnatorpets Gästranch

 

sida 1 [sida 2] sida 3

 

 

 

© 2007 HIT-Halland.com - Tillverka hemsida på: Sajtbolaget